Fit Dance: Descobreix la nova activitat del Poliesportiu Francesc Calvet i els seus beneficis

No fa ni mig any que a les graelles del Francesc Calvet apareixia una nova classe: el Fit Dance.Tot gràcies a Lola, que volia buscar un substitutiu per quan no hi hagués Zumba.  Els curiosos i curioses es van anar apropant per descobrir de què tractava i van tenir la gran sorpresa de poder conèixer una nova activitat dinàmica i explosiva. Pocs mesos més tard, la classe, que es realitza dilluns i dimarts vespre,  divendres i dissabte matí, ja té les sales plenes de gom a gom.

Actualment, les classes les realitzen en Leo i l'Ever (molts ja els coneixereu d’altres activitats dirigides), uns professors que donen ganes de ballar a tothom i que s’entreguen al 100% a totes les coreografies que fa, és excel·lent!

Però quina és la clau del seu èxit? O millor dit, què és exactament?

El Fit Dance és una classe d’una hora centrada en el ball i l’activitat física, semblant a la Zumba, però més intens i divertit. No us enganyarem, és una mica complex, però com que les seves coreografies que es repeteixen classe rere classe,  després d’anar un parell de dies ja te les saps i pots gaudir més del ball.

Quin estil musical es balla a Fit Dance?

No hi ha un estil concret que duri tota la classe sencera,  al contrari,  és una barreja constant d’aquests. Cada cançó és un món diferent, pots trobar de tot i per a tots els gustos, des de música urbana o Hip Hop, fins a la salsa. Tot això amb una tria de cançons que segur que coneixes com: No me acuerdo, Yo ya no quiero ná o Talk Dirty To Me.

Quins són els beneficis?

Sens dubte, el benefici estrella del Fit Dance  és la crema de calories gràcies a l’activitat constant. A més, ajuda a tonificar el cos i a millorar l’equilibri i la coordinació, ja que la coreografia es va repetint.

Ara ja no us queden excuses per no provar aquesta nova categoria, us esperem a tots!