L'esport i les dones, sempre de la mà

Aquest passat divendres va ser el dia internacional de les dones. Santjoanenques i santjoanencs van sortir al carrer a reivindicar la causa. Tanmateix, donesdespí va organitzar un acte el dia 9 de març on van participar moltes entitats del poble oferint tallers i on també es van oferir diverses masterclass. Va ser un dia de celebració per a tots aquells que es van passar per la plaça de l'ermita van gaudir del dia en família i amb els amics.


Les entitats esportives del poble també hi van voler participar. Moltes ja ho van fer durant la diada a la plaça com l'Handbol Sant Joan Despí, el Club d'escacs, el Club Ciclista i el Bàsquet Club. D'altres com el U.E Sant Joan Despí, el San Pancracio, el Club Futbol Sala, els Jujol Jokers i el Levante las Planas van reivindicar el dia de les dones durant la jornada esportiva del cap de setmana i organitzant activitats especials.


Però la cosa no acaba aquí, durant tot el mes de març seguiran celebrant-se actes pel dia de la dona. Com per exemple, el 23 de març podrem gaudir de Classes de Pàdel per a totes les dones que ho vulguin gràcies a la organització del Tennis Despí!
Des de despíesports seguirem lluitant per l'equitat per un present i futur igual per a totxs!