L'U.D. San Pancracio fa 50 anys i ho celebrarà amb molts actes durant aquest 2019, no us ho perdeu!

Futbol, passió i poble, les tres paraules que ens venen al cap quan parlem de l'U.D. San Pancracio, o millor dit, "San Pa" com utilitzen els seus jugadors. Enguany el club ha fet 50 anys, 50 anys de partits i entrenaments setmana rere setmana al camp de futbol del barri centre, 50 anys plens d'èxits, però també de derrotes, i sobretot, 50 anys de ser una família.

El dimarts 22 de gener, vam tenir la sort de poder acompanyar-los durant tot l'acte de celebració de l'entitat celebrat a l'Àrea, on van anunciar tot un recull d'activitats i actes que faran que no ens oblidem mai d'ells.

Els actes es van començar a celebrar a finals de 2018 i seguiran durant tot el 2019. Hem pogut gaudir d'ells i en gaudirem durant tota la resta de l'any, preneu-ne nota: Una exposició fotogràfica històrica, l'entrega de material gràfic històric a l'Ajuntament de Sant Joan Despí perquè estigui a la disposició de tothom, la presentació del llibre "Fútbol B" escrit per l'exjugador Jacinto Ela, difusió de l'aniversari a premsa local i nacional com l'Sport, un partit de futbol sala, d'entre altres partits, un torneig de futbol juntament amb l'entitat el Castanyot, el torneig anual Carrasco i l'entrega de samarretes del 50è.


A l'acte van acudir representants de l'Ajuntament com l'alcalde Antoni PovedaBelén Garcia, José Antonio Pérez, Manolo Jiménez, Ferran Liesa i Alex Medrano. Per part de la Federació Catalana de Futbol va assitir Paquita Linares i del Comitè Tècnic d'Àrbitres Sergio Santos Pastor. Per últim, però no menys importants, jugadors, exjugadors, exdirectors, simpatitzants i directors.

L'any 1969 va néixer l'U.D. San Pancracio, un club que mirava més enllà de guanyar partits i que tenia l'objectiu principal de crear més que un equip, una gran família. L'U.D. San Pancracio és un lloc per a tots aquells que acaben l'etapa de juvenil, però que volen seguir jugant a futbol. 50 anys més tard segueix amb nosaltres regalant-nos dos grans equips, un de veterans i un d'amateurs, fent futbol per a gent del poble i seguint amb una passió pel futbol que els fa únics i irreemplaçables. Per molts anys "San pa", un plaer haver crescut al vostre costat!