Campus DESPÍESPORT estiu 2018.

Ja que la fòrmula del sorteig públic va ser un èxit i va contribuir a convertir la inscripció en un procés molt més ordenat que anys enrere, no trobem motius de pes per canviar el format. A continuació exposem quines són les dates clau i les diferents fases del procés:

1/ Del 9 al 18 d'abril les famílies residents a Sant Joan Despí podran recollir un número per nen/a que vulguin inscriure al campus. Aquest és el número de participació en el sorteig, és indiferent ser el primer o l'últim en recollir número, les possibilitats de sortir beneficiat el dia del sorteig són les mateixes.

2/ Sorteig el dia 20/4/2018 a les 18.00h al punt de trobada del Poliesportiu Salvador Gimeno i publicació de l'ordre de inscripció a posteriori (els moments de inscripció dels participants en el torneig començaran el 24/4/2018)

3/ A partir del 24/4/2018 es repartiran les cites de inscripció amb dia i hora pels no residents a Sant Joan Despí (els moments de inscripció pels no participants en el sorteig començaran el dia 2/5/2018)

Per aclarir qualsevol dubte, es pot dirigir a recepció.