Campus DESPÍESPORT estiu 2020

Durant aquests últims dies hem rebut l'autorització per portar a terme aquest servei tan sensible per a les famílies. El campus 2020 serà especial, nosaltres hem estat treballant per a que el seu desenvolupament encaixi amb les indicacions de les administracions, en aquest sentit és important remarcar que hem hagut de reduir el nombre de places disponibles, tindrem 90 a Salvador Gimeno y 90 a Francesc Calvet.

El procés de inscripció canvia de forma notable, constarà de les següents passes que a continuació detallem:

  • De l'11 al 18 de juny, podreu fer la petició dels serveis (torns) que més us interessin, en aquesta acció s'assignarà un número pel sorteig. Aquest any tot s'haurà de fer online a l'enllaç https://campus.despiesport.com
  • El 19 de juny a les 12h a través del compte de Instagram "Despiesportacasa" es faria el sorteig si fos necessari (si hi hagués més demanda que oferta per un dels dos centres).
  • El 19 de juny a les 18h es podrà consultar a la web de reserves si teniu assignats aquells torns que vau demanar, òbviament en base al resultat del sorteig.

Adjunt a aquesta notícia us deixem una sèrie de documents:

  1. Informació de campus.
  2. Protocol sobre el procés de inscripció: la reserva online és molt senzilla, no obstant us deixem un petit tutorial que us podria ajudar.
  3. Declaració responsable: Per no haver d'escanejar, us deixem l'opció per emplenar i guardar.
  4. Fitxa de inscripció: Per no haver d'escanejar, us deixem l'opció per emplenar i guardar.

ELS DOCUMENTS 3 I 4 S'HAN D'ENVIAR PER MAIL JUNTAMENT AMB EL CARNET DE VACUNACIÓ I LA TARGETA SANITÀRIA A  pfcalvet@sjdespi.net o psgimeno@sjdespi.net QUAN S'HAGI FET LA PETICIÓ DE TORNS A LA WEB DE RESERVES.

Us esperem!!