Comencem el 7 de gener amb noves mesures.

Apreciat/ada abonat/ada

Avui 5 de gener de 2021, la Generalitat de Catalunya ha publicat noves restriccions que tindran incidència sobre els serveis que es presten als poliesportius municipals a partir del proper 7 de gener. Les mesures que entren en vigor afecten als següents serveis:

*Activitat aquàtica: mantenim oberta la piscina per nedar de forma lliure. Se suspenen els cursos en qualsevol dels seus formats.

*Sala de fitness: se suspèn el servei.

*Activitat dirigida: se suspenen les corresponents a l’àmbit aquàtic (“aiguagims”). La resta d'activitats físiques dirigides s’efectuarà als espais habilitats a l’exterior. No es farà cap activitat dirigida dins dels poliesportius, per tant, quan les condicions climàtiques siguin molt adverses (pluja, neu, vent excessiu...) les classes s'hauran de suspendre.

*Cursos de pagament (iniciació esportiva, gimnàstica terapèutica, zumba júnior, etc...): se suspenen.

*Els vestidors continuen sent d’ús exclusiu per als usuaris que hagin fet ús de les piscines.

*Es manté en les mateixes condicions el servei de fisioterapia i de pàdel.

 

Estem intentant adaptar-nos a aquests nous canvis i proposar el millor servei possible per tal de que cap persona perdi l’oportunitat de continuar mantenint la seva condició física i mental.

 

Davant la situació tan canviant que genera la pandèmia i les afectacions del servei que s'estan produint, valorarem en pròximes dates de quina forma es compensarà l'impacte d'aquesta nova situació en els nostres serveis.

 

Moltes gràcies.

 

Servei d’Esports. Ajuntament de Sant Joan Despí.