INFORMACIÓ

Al poliesportiu Francesc Calvet hi ha 3 pistes de pàdel amb diferents opcions d'ús. També hi ha classes individuals o en grup.

Informació padel

Com puc fer ús de les pistes de pàdel?
Hi ha diferents formes per fer ús de les pistes de pàdel:

  • Tenir l'abonament Despí Total Plus, que inclou tots els serveis del Despí Total més el pàdel, inclosa la il·luminació. Aquest abonament dóna preferència de reserva de pista amb 96 hores d'antelació.
  • La resta d'abonats, és a dir Despí Total, Despí Aigua i Despí Wellnes hauran de abonar un suplement de 2,70€ l'hora per persona més la il·luminació si és necessària (5,50€* l'hora/pista). Aquests abonaments no podran reservar fins 72 hores abans.
  • Les persones no abonades als poliesportius, hauran de pagar qualsevol entrada puntual més 2,70€* del pàdel més la il·luminació si és necessària (5,50€* l'hora/pista). Això implica que a més del pàdel podran accedir als espais que dóna l'entrada puntual que ha tret. La reserva no es podrà fer fins 48 hores abans.

Les reserves de pista es poden fer des d'aquest mateix web (apartat reserves de serveis online) i també des de la recepció del poliesportiu Francesc Calvet personalment o bé per telèfon al 93.477.27.09.
Al poliesportiu disposem de pales de pàdel per llogar al preu d'1,50€/hora. Per llogar pales s'ha de deixar un dipòsit de 10,00€ que serà retornat en lliurar la pala.
A la recepció del poliesportiu Francesc Calvet hi haurà una llista, on qui vulgui es podrà inscriure i posar les seves dades per tal de contactar amb altres persones o parelles i poder jugar partits.