Campus DESPÍESPORT estiu 2021

Què és el Campus Esportiu d'Estiu?
És una activitat esportiva i d'esbarjo adreçada a nens i nenes nascuts i nascudes entre els anys 2009 i 2017 (ambdós inclosos) que els agrada l'esport, les activitats recreatives, i que vulguin passar un estiu divertit amb altres nens i nenes. Les activitats estan organitzades per grups segons l'edat. Els grups es faran per ordre cronològic.

On es fa el Campus?
Hi ha 2 campus esportius, 1 al Poliesportiu Francesc Calvet i 1 al Poliesportiu Salvador Gimeno. S'ha de fer la inscripció exclusivament online. L'activitat es realitza als diferents espais dels poliesportius: pavelló, piscines, gimnasos i sales d'activitat. També es fan activitats fora del poliesportiu: escoles properes al poliesportiu, parcs públics.

Procés de sorteig de places e inscripcions. Exclusivament online
El procés de sorteig de places i inscripcions es farà Online a la web dels Poliesportius (disponible a partir del 3 de maig a les 10 h. del matí):

https://campus.despiesport.com

Serà un procés obert als residents de Sant Joan Despí. Per participar en el procés hauran de registrar-se a la web del 3 al 9 de maig

  • El sorteig es farà el 10 de maig en directe a les 12.00 h al Instagram @despiesportsjd. Aquest mateix dia a la tarda ja podreu comprovar els torns definitius assignats als nens a la mateixa web d’inscripció del campus.
  • Després d’aquest procés es podrà consultar disponibilitat de places als poliesportius a partir del 17 de  maig a les 8:30 hores.


Documentació necessària i disponible a la web:

  • Guia Inscripcions on line.
  • Documentació: Fitxa d’inscripció, DNI del pare, mare o tutor/a, i declaració responsable Covid-19.

És imprescindible omplir la documentació referent a al·lèrgies, medicaments, sortides i cessió d’imatges.
Tots els documents sol·licitats s’hauran d’enviar a l’adreça de correu del campus: campus@despiesport.com.


Pagament de l’activitat:

El pagament de l’activitat es farà en 3 vegades: El primer pagament serà on line, de l’11 al 16 de maig i els dos restants seran, un a principis de juliol, i l’altre pagament el 26 de juliol 2021. Només es retornarà en cas de malaltia justificada pel metge del nen o nena.

Adjunt a aquesta notícia teniu els documents següents:

  1. Informació de campus.
  2. Manual sobre com fer la reserva online.
  3. Declaració responsable: Per no haver d’escanejar-la, teniu l’opció d’omplir i guardar.
  4. Fitxa d’inscripció: també teniu l’opció d’omplir-la i guardar.

ELS DOCUMENTS 3 i 4 S’HAN D’ENVIAR PER MAIL A: campus@despiesport.com

Us hi esperem!