Campus Estiu 2022

Què és el Campus Esportiu d'Estiu?
És una activitat esportiva i d'esbarjo adreçada a nens i nenes nascuts i nascudes entre els anys 2010 i 2018 (ambdós inclosos) que els agrada l'esport, les activitats recreatives, i que vulguin passar un estiu divertit amb altres nens i nenes. Les activitats estan organitzades per grups segons l'edat. Els grups es faran per ordre cronològic.

On es fa el Campus?
Hi ha 2 campus esportius, 1 al Poliesportiu Francesc Calvet i 1 al Poliesportiu Salvador Gimeno. S'ha de fer la inscripció exclusivament ONLINE. L'activitat es realitza als diferents espais dels poliesportius: pavelló, piscines, gimnasos i sales d'activitats. També es fan activitats fora del poliesportiu: escoles properes al poliesportiu, parcs públics, piscina Fontsanta

Procés d'inscripcions pel sorteig. Exclusivament online (residents de Sant Joan Despí)
El procés de sorteig de places i d'inscripcions es farà Online al web dels Poliesportius (disponible a partir del 2 de maig a les 10 h. del matí):

Serà un procés obert als residents de Sant Joan Despí. Per participar en el procés hauran de registrar-se al web del 2 al 9 de maig

https://campus.despiesport.com

  • El sorteig es farà el 10 de maig a les 12.00 h a l'Instagram @poliesportiussjd. Aquest mateix dia a la tarda ja podreu comprovar els torns definitius assignats als nens a la mateixa web d’inscripció del campus.
  • Després d’aquest procés es podrà consultar disponibilitat de places als poliesportius a partir del 16 de  maig a les 9:00 hores.

Adjuntem el Protocol per realitzar les inscripcions


Pagament de l’activitat:

El pagament de l’activitat es farà en 3 vegades: El primer pagament serà on line, de l’11 al 16 de maig i els dos restants seran per compte bancari, un a principis de juliol, i l’altre pagament el 26 de juliol 2022. Només es retornarà en cas de malaltia justificada pel metge del nen o nena.

 

 

Us hi esperem!