Campus Estiu 2024

Què és el Campus Esportiu d'Estiu?
És una activitat esportiva i d'esbarjo adreçada a nens i nenes nascuts i nascudes entre els anys 2012 i 2020 (ambdós inclosos) que els agrada l'esport, les activitats recreatives, i que vulguin passar un estiu divertit amb altres nens i nenes. Les activitats són organitzades per grups segons l'edat. Els grups es faran per ordre cronològic.

On es fa el Campus?
Hi ha 2 campus esportius, 1 al Poliesportiu Francesc Calvet i 1 al Poliesportiu Salvador Gimeno. S'ha de fer la inscripció exclusivament ONLINE. L'activitat es realitza als diferents espais dels poliesportius: pavelló, piscines, gimnasos i sales d'activitats. També es fan activitats fora del poliesportiu: escoles properes al poliesportiu, parcs públics, piscina Fontsanta.

Procés d'inscripcions pel sorteig. Exclusivament online (residents i escolaritzats a Sant Joan Despí)

El procés de sorteig de places i d'inscripcions es farà online al web dels Poliesportius (disponible a partir del 6 de maig a les 9 h. del matí):

Serà un procés obert als residents i escolaritzats a Sant Joan Despí. Per participar en el procés hauran de registrar-se al web del 6 al 12 de maig a https://campus.despiesport.com

  • El sorteig es farà el 14 de maig a les 12.00 hores a l'Instagram @poliesportiussjd. Aquest mateix dia a la tarda ja podreu comprovar els torns definitius assignats als nens i nenes a la mateixa web d'inscripció del campus.
  • Després d'aquest procés es podrà consultar la disponibilitat de places als Poliesportius a partir del 22 de maig a les 9.00 hores del matí.

 

Pagament de l'activitat: 

1r pagament: 50% online, una vegada assignada la plaça. (si no s'efectua aquest pagament en les dates indicades, es perdrà la plaça).

2n pagament: 50% el 3 de juliol per compte bancari.

*Només es retornarà en cas de malatia justificada pel metge del nen o nena.

 

Us adjuntem un díptic amb informació dels torns i preus del Campus Esportiu i el manual d'inscripció. En uns dies us donarem més informació sobre com inscriure's.

 

 

Us hi esperem!