Nova web i nova app a Tennis Despí

La millora de les infraestructures esportives que des de fa mesos està duent a terme l'Ajuntament de Sant Joan Despí, inclou també la millora de les infraestructures en línia que permetrà facilitar l'accés dels usuaris i usuàries a tota la informació relacionada amb l'activitat esportiva a les instal·lacions municipals.

Un primer pas en aquesta línia ha estat el desenvolupament de la nova web i l'aplicació per dispositius mòbils de Tennis Despí. Dues eines intuïtives i usables a través de les quals es poden fer reserves de pistes i horaris així com estar al dia de tota la informació de classes de tenis i pàdel, activitats dirigides, esdeveniments i, en definitiva, totes les novetats de Tennis Despí.

A Sant Joan Despí tenim una comunitat esportiva molt important i en aquest sentit, des de Despí Esport volem promoure les relacions entre persones entorn del món de l'esport. Amb aquesta idea s'ha desenvolupat el blog de la web que, a través de notícies, entrevistes, receptes, permetrà als usuaris i les usuàries conèixer el dia a dia de la comunitat esportiva.

Ja podeu accedir a la web a través de l'enllaç: www.tennisdespi.com i a l'aplicació Tennis Despí que està disponible tant a Google Play com a App Store. Us animem a descarregar-la i connectar així amb aquesta instal·lació esportiva municipal en un sol clic.