Valors i esport

El Servei d'Esports de l'Ajuntament va voler recollir la especial sensibilitat que mostra la nostra societat sobre la manca de valors cívics i aportar el seu gra de sorra per intentar modificar actituds i comportaments que no deurien tenir cabuda en societats democràtiques i desenvolupades com la nostra. L'esport és el reflex d'aquest món on valors com la solidaritat, la companyonia, el respecte i l'esforç són requisits indispensables per a la seva bona pràctica.

Per aquest motiu neix la campanya Valors i Esport amb la voluntat de fomentar aquests valors inherents a la qualitat humana i educar per formar millors esportistes i millors persones.

Aquest campanya compta amb el suport ferm de totes les escoles esportives municipals i de l'Ajuntament de Sant Joan Despí.

 

Esport i valors

 Us adjuntem una informació relacionada amb els valors

  • LO IMPORTANTE: Curtmetratge protagonitzat per Antonio Resines sobre un nen que malgrat el seu esforç i il·lusió mai troba reconeixement al seu treball.
  • Con insultos no hay partido: Article que reflexiona sobre la situació de conflictes que es produeixen als terrenys de joc i algunes propostes de mesures preventives que es podrien aplicar.

Manifest valors i esport a Sant Joan Despí. L'esport és un valor.