5a Edició Premis Despíesport

JOSÉ LUÍS ORDÓÑEZ MÁRMOLJOSÉ LUÍS ORDÓÑEZ MÁRMOL

Persona lligada a la U.E. Sant Joan Despí des de fa més de 40 anys primer com a jugador i després com a membre de diferents directives. Des de fa molts anys es dedica a la tasca de la formació dels nens de curta edat, on l’experiència i el seu caràcter afable han fet que sigui una persona molt estimada, per la seva forma d’ensenyar, carinyosa i a la vegada estricte.

Per la seva tasca educadora en edats importants de formació, a la vegada que ha ensenyat els valors de l’activitat esportiva lligats als valors humans. Donant sempre un gran exemple amb la seva actitud al llarg d’aquests anys.

JUAN ANTONIO SÁNCHEZ MORALOJUAN ANTONIO SÁNCHEZ MORALO

Vinculat al seu club la última década com a director tècnic, ha estat una persona clau del bon treball esportiu realitzat tant a nivell masculí com a femení, en l'àmbit escolar i federat.

La seva vinculació al món educatiu fan d'ell una persona analítica, reflexiva, moderada i dotada d'un elevat sentit comú, que tant necessari és al món del futbol.

Ha estat entregat en cos i ànima al F.C. Levante Les Planes.

MIGUEL ÁNGEL MURILLO FARIÑASMIGUEL ÁNGEL MURILLO FARIÑAS

Ha fet una tasca de potenciació del seu esport a la nostra ciutat, tot sent l'escola que ha crescut més en participants durant la temporada que avui finalitzem.

És l'alma mater de la seva entitat: jugador, delegat, directiu... Fundador del Club d’Escacs Sant Joan Despí és tot un enamorat d’aquest esport, i sempre amb plena disposició per a col·laborar amb altres entitats.

CLUB DE PATINATGE ARTÍSTIC SANT JOAN DESPÍCLUB DE PATINATGE ARTÍSTIC SANT JOAN DESPÍ

És l'últim club que es va incorporar al programa d'escoles esportives, malgrat això, el seu creixement ha estat molt important durant els últims anys.

Aquesta ha estat una temporada magnífica amb importants resultats des del nivell comarcal, fins a aconseguir un quart lloc al campionat d’Europa.

Pel seu important creixement, pel seu treball solidari, per la seva tasca organitzativa de jornades comarcals i pels seus magnífics resultats basats en la magnífica feina dels últims anys.

JOSÉ ANTONIO MARTOS MARTÍNJOSÉ ANTONIO MARTOS MARTÍN

És el màxim exemple d’home de club: jugador, entrenador des de ben jove, delegat, directiu, i un inestimable col.laborador sempre del club dels seus amors l’Handbol Sant Joan Despí.

Ha estat i és referent del seu esport al nostre municipi, representant l'esforç, el treball, la implicació i la responsabilitat amb el seu club, treballant a col.legis i a la seva entitat.

Actualment és entrenador de l'equip infantil “A” masculí i ha estat un dels màxims exponents dels èxits esportius del club.

CRISTINA MOLINA DURÁNCRISTINA MOLINA DURÁN

És una persona jove, però vinculada al futbol des de molt petita. Viu el seu esport amb molta passió, tant des de la vessant de jugadora com a entrenadora dels seus equips.

Malgrat haver estat jugant a un altre equip durant uns anys, mai ha perdut el vincle amb la seva entitat, continuant treballant amb els equips de formació del seu club de tota la vida, el Futbol Club Levante Las Planas..

Quan poques persones creien en el seu esport, ella ja estava lluitant i aconseguint crear la millor escola de la comarca i una de les millors de Catalunya.

Representa una part molt important del major èxit esportiu de la història del seu club. Ha estat clau, defensant la portería i aportant la seva experiència anterior de jugadora d’èlit, del major èxit aconseguit a tota la història del club: l’ascens aquesta temporada amb l’equip Femení “A” a la màxima categoria espanyola de futbol.