6a Edició dels Premis Despíesport

GERARD GIMÉNEZ HERNÁNDEZ

GERARD GIMÉNEZ HERNÁNDEZ

Persona vinculada al seu club quasi des de la seva creació. Ha entrenat des de les categories més grans a les més petites, tot passant també pel femení. Porta tota la tecnificació del club i organitza els diferents campus.

Molts dels jugadors que estan jugant a dia d’avui a la lliga elit han estat entrenats per ell, persona molt engrescadora i molt bon comunicador i segons tothom, la majoria dels jugadors/es de l’entitat porten el seu segell.

Per la seva entrega, dedicació i el seu compromís amb el Club Hoquei Línia Jujol i aquesta temporada a més a més, per haver aconseguir portar a l’equip infantil a ser Campió d’Espanya.

 

LAUREANO MARTÍNEZ MUÑOZLAUREANO MARTÍNEZ MUÑOZ

Lligat a la Unió Esportiva Sant Joan Despí des de fa 17 anys. Ha estat entrenador d’alevins, infantils, cadets i juvenils, i fins i tot ha fet funcions de delegat del 1er equip, on ha sentit la satisfacció d’estar amb els nois que anys abans havia format.

Després d’uns anys al primer equip, torna a la base a les categories prebenjamí i benjamí i on fa una tasca d’ensenyament grandiosa, ja que per als nens és un pare i un mestre, i també és el mirall dels joves i futurs entrenadors que l’acompanyen i aprenen d’ell.

Actualment és l’entrenador del Prebenjamí “A”, colíder de la seva categoria, desenvolupant una gran tasca formativa que es reflexa en la classificació i el bon joc.

Per la seva tasca formativa durant tots aquests anys, en especial els darrers anys, que s’ha centrat en la formació dels petits del club, on està deixant una empremta de valors socials molt important.

SANDRA GARRIDO SALMERÓNSANDRA GARRIDO SALMERÓN

Vinculada a la seva entitat des de la creació d’aquesta i fins a dia d’avui de manera ininterrompuda. Jugadora des del 1988 al 2001, entrenadora des del 2001 fins a dia d’avui, portant 2 ó 3 equips simultàniament i des del 2007 membre de la Junta Directiva fent funcions de secretaria del Club.

Per portar 25 anys vinculada al Bàsquet Club Sant Joan Despí, els mateixos que té el club, realitzant tot tipus de funcions. Per la seva contribució desinteressada durant tots aquests anys.

TONI GUIJARRO SÁNCHEZTONI GUIJARRO SÁNCHEZ

Encara que només porta 4 anys treballant per l’Handbol Sant Joan Despí, ha aconseguit ser la persona de referència per a tots els equips del club. Els seus coneixements de l’handbol i la seva experiència en aquest món, fan que sigui també referència i mestre per als entrenadors del club.

Porta la relació amb els pares dels jugadors i jugadores i fa les reunions informatives amb les famílies. Entrena diversos equips i és el director tècnic del club i de l’escola.

Per tota una vida dedicada a l’handbol, per les moltes aportacions que ha fet a la nostra entitat, per la feina que fa, que sempre supera les seves obligacions, perque dedica al club tot el temps que té, sempre veient partits, entrenaments, parlant amb entrenadors, jugadors i pares; fent indicacions, organitzant entrenaments, horaris, aportant la seva experiència,... i perquè a més a més és una gran persona.

CLUB D’HOQUEI EN LÍNIA JUJOLCLUB D’HOQUEI EN LÍNIA JUJOL

Per l’important treball de base realitzat aquests darrers anys, que ha culminat en una magnifica temporada i en uns excel•lents resultats aquest curs 2012-13.