7a Edició dels Premis Despíesport

PREMIS DE RECONEIXEMENT A TOTES LES ESCOLES ESPORTIVES

Per la seva important tasca formativa i de promoció de l’escola esportiva durant la temporada 2016-2017.

U.E. Sant Joan Despí

Handbol Sant Joan Despí

Bàsquet Club Sant Joan Despí

Club d’Escacs Sant Joan Despí

F.C. Levante Las Planas

Club de Patinatge Artístic Sant Joan Despí

Escola de Futbol Sala de la Penya Blanc i Blava SJD

Club Hoquei en línia Jujol

Club de Tennis Taula Ateneu 1882

PREMIS ESPECIALS DESPÍ ESPORT “ESPORT ESCOLAR”

LOURDES LINARES

Premi especial a les persones que, fins ara, han dut a terme el projecte esportiu i social del Club Patinatge Artístic Sant Joan Despí. Per la gran dedicació i treball envers l’esport en l’edat escolar i l’esport de la ciutat. Per estar els darrers  quatre anys assumint la màxima responsabilitat d’una entitat esportiva de referència, sobretot d’esport femení.

JUAN CARLOS FERNÁNDEZ

Premi especial a les persones que, fins ara, han dut a terme el projecte esportiu i social de la Unió Esportiva Sant Joan Despí. Per la gran dedicació i treball envers l’esport en edat escolar i l’esport de la ciutat. Per estar els darrers quatre anys assumint la màxima responsabilitat d’una entitat esportiva de referència al nostre municipi.

Penya BLANC I BLAVA DE SANT JOAN DESPÍ

Entitat que va iniciar un projecte pioner a la nostra ciutat: posar en marxa un nou esport i començant de zero la piràmide des de la base. Premi especial pel desenvolupament del projecte de l’Escola de Futbol Sala, escola que ara passarà a mans del Club Futbol Sala Sant Joan Despí.

PREMIS DESPÍ ESPORT “ESPORT ESCOLAR”

ALEJANDRO GÓMEZ MONTERO

Pertany a l’Handbol Sant Joan Despí, tant com a jugador o com a entrenador, i durant 7 temporades ha realitzat una important tasca de promoció de l’handbol a les escoles i ha aconseguit que el Torneig d’Handbol sigui tot un referent .

DAVID CASAS CASAS

Antic jugador, entrenador, membre del staff i responsable de les xarxes socials de la Unió Esportiva Sant Joan Despí. Persona responsable, implicada, estimada i apreciada per tots. Recolza, ajuda i realitza qualsevol funció que se li encomana i és un actiu  molt important dins l’entitat.

MIRIAM SÁNCHEZ ALFARO

Jugadora des del començament de les categories femenines del Futbol Club Levante Las Planas, entrenadora des de fa més de 6 anys i ajudant de l’entitat en la part femenina. Des de petita que ja vestia els colors de la casa i ara, com a entrenadora i coordinadora, és un reconeixement a una persona que ha dedicat molt d’esforç i temps al fútbol femení de la nostra ciutat.

JUANJO HERNÁNDEZ

Delegat durant més de 8 anys de diferents equips de l’Handbol Sant Joan Despí i col·laborador en qualsevol activitat esportiva, social i de promoció. Pel seu esperit i motivació a l’hora d’ajudar als tècnics de la seva entitat.  

IVÁN CAPARRÓS

Entrenador de l’Escola de la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí des dels seus inicis i decà de la resta d’entrenadors, que casualment, es retira al mateix temps que el projecte de pràctica a nivell escolar. Esperem que sigui un comiat transitori i que aviat torni a formar part de l’organigrama del fútbol local. Ja que el seu gran carisma, implicació, professionalitat i proximitat a jugadors, companys, directius i famílies, fa que sigui una persona difícil de substituir.  

MARLEN BELTRAN WAGNER

Vinculada al Club Hoquei en Línia Jujol, ha format part d’equips de l’entitta en diferents categories i ara en forma de l’equip sènior. Peça clau a la Selecció Espanyola on ha disputat 10 mundials. Ha estat entrenadora de 2 equips de la base i ha sabut motivar i aprofitar la capacitat i l’aptitud de cadascun dels seus jugadors.

JOSÉ MARÍA ROMÁN

Va començar a col·laborar amb el Bàsquet Club Sant Joan Despí l’any 1997 com a delegat de l’equip d’un dels seus fills i hi va continuar fins al 2003, quan va ser anomenat president del Club fins l’actualitat. Ho és tot a la seva entitat. Són 20 anys de màxima implicació i treball, com a delegat directiu i actualment President.