Any rodó pel l’Handbol Sant Joan Despí i per les seves jugadores

La temporada acaba, però l'eufòria de la 5a posició al campionat d'Espanya de l'Infantil Femení A i el triomf de l'Elena Rodríguez i la Carla González encara dura. No sabeu de què va el tema? Ara us ho expliquem!

Comencem per l'Elena Rodríguez, una jove jugadora que ha estat convocada com portera per la Selecció Juvenil Espanyola. Aquest estiu tindrà el plaer de gaudir i jugar a un Torneig Internacional d'Handbol celebrat a Bakú i posteriorment anirà a Eslovènia a competir amb la selecció Espanyola a l'Europeu. Estarà gairebé tot l'estiu gaudint de l'esport que més li agrada acompanyada de moltes jugadores que comparteixen la seva passió.

Per l'altre banda, tenim a la Carla González que juga amb l'Infantil i ha estat convocada a la Concentració Nacional de Promeses. Tanmateix, ha estat seleccionada per entrenar a la Blume, un centre situat a Esplugues de Llobregat on només entren aproximadament 6 nenes per curs de la categoria infantil de segon any amb una beca d'handbol atorgada per la Federació Catalana.

Però les bones notícies no acaben aquí. El nostre Infantil Femení A va aconseguir la 5a posició a la fase final del Campionat d'Espanya. Després de guanyar el sector al nostre poble, Sant Joan Despí, l'Infantil es va classificar entre els 8 millors equips d'Espanya a la seva categoria.

Les finals del Campionat es van jugar a Vigo. Després d'una victòria contra Hand-Vall de Valladolid, una derrota contra les campiones d'Espanya BM Uharte, i un empatat contra BM Cordoba les subcampiones d'Espanya, les de l'Handbol Sant Joan Despí van quedar terceres de grup i no van poder passar a jugar a les semifinals i van quedar finalment com a cinquenes del Campionat.

Les components del Club estan molt contentes amb els resultats de la temporada i la progressió feta durant tots aquests anys. La següent temporada s'estrenen com a cadets, els hi desitgem tota la sort del món!