Arriba el fitness del futur i t'ho expliquem a la revista DespíEsport

Ja tenim aquí el primer número de la revista DespíEsport de 2020! Una revista que us permetrà estar al dia de totes les notícies i novetats esportives de Sant Joan Despí.

En aquesta edició us expliquem com la ciutat de Sant Joan Despí s'ha situat a la primera línia dels centres esportius d'alt nivell a Espanya, adaptant els espais al fitness del futur i posant a la vostra disposició aparells innovadors i connectats d'alta tecnologia que estan revolucionant l'activitat física. La transformació ha començat al poliesportiu municipal Salvador Gimeno amb més metres de superfície destinada al fitness, amb màquines d'última tecnologia que permeten personalitzar l'entrenament i accedir a continguts d'entreteniment mentre es fa l'activitat física. L'aposta de l'Ajuntament de Sant Joan Despí és ferma i continuarà durant els mesos vinents. 

També podreu informar-vos al detall de la finalització del pla de renovació dels equipaments esportius municipals amb la millora de les instal·lacions de Tennis Despí i els camps de futbol de Les Planes i Barri Centre

Així mateix, podreu conèixer una nova proposta d'activitat que ha arribat als nostres poliesportius. Es diu: Fit Dance, i combina ball i activitat física intensa. És ideal per a qui li agradi sentir la música, ballar i esprémer el cos i a més ajuda a tonificar i millorar l'equilibri i la coordinació. Que el ritme no pari!

DespíEsport tampoc s'oblida de les iniciatives de caràcter privat que cada cop més proliferen a la nostra ciutat i que també aposten per l'esport, l'activitat física i la salut. Entre ells el Centre de Ball Freedom Dance que, amb un nivell molt alt de formació, està aconseguint grans èxits tant en les competicions de ball en parelles com en les de hip-hop. També CrossFitSJD, una modalitat d'entrenament físic molt completa que combina gran varietat d'exercicis de diferents modalitats amb l'objectiu de millorar diferents aspectes de la condició física (força, flexibilitat, coordinació, agilitat i equilibri). I, per últim, el Club Tennis El Molí un club molt familiar que va néixer fa mig segle i que compta amb escola de tenis i pàdel per totes les edats a més de moltes altres iniciatives com campionats, lligues, tornejos, entre d'altres.

En definitiva, si voleu estar al dia d'aquestes i altres novetats esportives de Sant Joan Despí, no us podeu perdre aquest número de la revista DespíEsport!

Arriba el fitness del futur a Sant Joan Despí